Vols ser diable, diablessa o tabaler?

Ara és el teu moment!

Pots ser diable de la Colla adulta, els 'Diables de la Verneda'.
Per als nens/es tenim la Colla infantil, Les 'Guspires de Sant Martí'.

Com apuntar-se a la colla


Comissió de Benvinguda

Contacta amb nosaltres, envia'ns un e-mail amb el teu número de telèfon, o directament inscriu-te, deixant les teves dades i en que voldries participar. La Raquel i l'Ana es posaran en contacte amb tu.

Requisits

* Per formar part del grup de Tabals cal tenir un mínim de 5 anys.
* Els Diables de foc infantils han de tenir 7 anys o més. A més, la seva destresa serà avaluada pel cap de colla.
* L'edat mínima per pertànyer a la colla de Diables adulta i al grup d'ajuda i Suport són 18 anys, encara que es pot participar com a diable amb més de 16 anys i un permís patern, utilitzant pirotècnia F2.

Quotes

Cada membre paga una quota anual, que es fixa any rere any en assemblea. Aquest any serà de 30€, a pagar durant el transcurs de l'any. La quota i les despeses no han de ser un impediment per accedir-hi.

Els membres d’un únic nucli familiar tenen un límit de quota anual de 100€, també a pagar durant el transcurs de l'any.

Altres despeses

  • Totes les seccions: Cada membre compra la uniformitat designada per poder participar a les activitats (ex: camiseta, dessuadora).
  • Diables Tabalers: La colla aporta els timbals als nens/es de la secció de percussió. Per als membres adults, cadascú adquireix el seu timbal.
  • Diables de foc: Igualment que amb els infants de percussió, la colla aporta els vestits i complements de seguretat per als nens/es diables. Els diables adults es fan el seu propi vestit.

Formació

Els nous membres (totes les seccions) reben la formació de CRE (Consumidors Reconeguts com Experts) en pirotècnia. La formació es divideix en 2 parts. Una teòrica i l’altra pràctica.
Cada nou membre li és assignat un padrí al qual tindrà al costat mentre s’integra a la colla i al qui podrà preguntar tots els dubtes.

Veniu a provar-ho

No us amoïneu per les depeses, si ho fareu bé, etc. Veniu a un assaig de percussió, a pràctiques de foc, ens coneixeu en persona i us acabeu de decidir.

Més Informació

 

Formulari d'alta


Ja ho tens clar oi, perfecte. La temptació de Llucifer és massa forta!.

Formulari d'Inscripció per adults

 

Formulari d'Inscripció conjunt per menors i Families

 

Aquí tens el formulari d'inscripció i alta per que ens el emportis emplenat. Ho revisarem junts i el signarem. Benvingut/da a les nostres danses diabòliques !!.

Diables de la Verneda i Guspires de Sant Marti
Diables de la Verneda i Guspires de Sant Marti
Amb el suport de:
© 1989 Tots els drets reservats    |    Transparència    |    Protecció de privacitat    |    Política de cookies    |    Avís legal
Pujar a dalt